Previsa Shpk ka filluar aktivitetin e saj që në vitin 1992 në Tiranë në tregtimin e mallrave të ndryshëm të konsumit si llampa, qirinj, produktet e zjarrit dhe plastikës ushqimore. Si rezultat i punës pozitive në treg, krijoji linjën e prodhimit të qirinjëve duke plotësuar nevojat e ndryshme të tregut shqiptar dhe rajonal.

Së fundmi pas një eksperience 20 vjecare në treg, Previsa shpk është prodhuese e produkteve të plastikës ushqimore në treg duke përdorur një tekonologji të sofistikuar. Gjithashtu në protofolin e saj përfshihen produktet e zjarrit ku ka dhe ekskluzivitetin e disa produkteve për Shqipërinë.

ÇMIME NDËRKOMBËTARE

Në vitin 2003 Kompania Previsa shpk është certifikuar nga BID (Business Initiative Direction) në Paris me çmim Gold Star, për cilësi dhe risi në fushën e produkteve të shpejta në konsum.

Comments are closed.