Shërbime


Shërbimet e
Shpërndarjes


Previsa shpk garanton dergimet e produkteve brenda nje dite nga magazina qendrore ne cdo pike shitjeje ne Shqipëri, Maqedoni, Kosovë , Itali dhe Greqi. Per te bere nje porosi, ju lutem shikoni Pershkrimet e Produkteve tona dhe na kontaktoni nepermjet emailit ose fax dhe ne do te bejme dergesen diten tjeter.
Ne jemi hapur nga e hena deri te shtune (7.00 – 15.00) dhe te diele (7.00 – 12.00).

Previsa shpk
Rr.Hamdi Pepa, Tregu Ushqimor Kombinat
Tirana, Albania

Tel: +355 68 20 26 006
Tel: +355 68 60 41 268
E-mail: previsa@abcom.al


Shërbime
Marketingu


Previsa shpk ofron sherbime shume te mira marketingu per kompanite qe jane te interesuara ne reklamimin e markes te tyre ne shkrepeset tona. Ne shesim me shume se 3 milion shkrepese ne muaj vetem ne tregun shqiptar. Shume hotele, kompani cigaresh, kompani turistike, klube sportive dhe kompani te ndryshme nderkombetare kane perdorur sherbimin e reklamimit ne shkrepeset tona.


Ju lutem shikoni fotot e meposhtme.
Nqs kompania juaj eshte e interesuar per kete sherbim, ju lutem shkarkoni Formularin e Aplikimit dhe shikoni ofertat tona.